Kek Sarawak ~ Sarawak Cakes

2:47 AM Edit This 0 Comments »
Adunan kek yg telah dibancuh akan diberikan warna dan diasingkan ke dalam 3-4 bekas lain nnti untuk memberi warna -warni dan corak pada kek, so adunan kena macam warna lah. 1 Kek ini agak mahal kerana terpaksa menggunakan 1 sakar telur untuk menghasilkan 1 buku kek sarawak yang sedap dan enak.

Kek yang disejukkan sebelum dipotong. Peras strawberri n coklat

Corak kek telah dapat dilihat. Ini perasa asam manis n horlicks

ni salah potong bunga dia jadi x nmpk ler..


Else, latern lain:-
Kek sarawak ini adalah idea yang menarik untuk dijadikan sebagai hantaran selain daripada dihidangkan ketika hari raya dan jamuan hari lahir atau majlis-majlis lain.Kepada yang berminat untuk menempah, boleh menghubungi saya melalui email ataupun di talian telefon saya. Terdapat pelbagai perisa dan corak yang disediakan. Harga adalah mengikut jenis dan kuantiti tetapi dijamin murah dan berpatutan.

Class for bakery and preparing frozen food ~ Kelas bakeri dan penyediaan makanan beku

5:20 AM Edit This 0 Comments »
Sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya.

Lokasi adalah pilihan anda samada di tempat anda ataupun di tempat saya.
Minimum penyertaan 1 kelas adalah 6 orang dan maksimum 10 orang.

Penerangan lanjut sila hubungi saya melaui email ataupun telefon.

*************************************************

Interested person do contact me.

Location is depend on u either to be at your place or mine.
Minimum participants are 6 people/class and maximum is 10 people.
One-to-one teaching.

Further information do contact me thru email or telephone.